ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 10 Δεκεμβρίου 2014
Η εταιρία μας αναζητά φύλακες για σταθερές στατικές φυλάξεις με γνώση Αγγλικών. Ηλικίες από 22 έως 40 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι η άδεια σε ισχύ τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες ή να βρίσκεται σε προχωρημένη διαδικασία ανανέωσης. Οι φύλακες προσλαμβάνονται από την 1η ημέρα εργασίας με πλήρη ένσημα για 5νθημερη εργασία (22-23 ημερομίσθια μηνιαίως) και αξιοπρεπείς αποδοχές. Η εταιρία μας είναι τυπικότατη στις μισθοδοσίες της και γενικά στις οικονομικές υποχρεώσεις της. Αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στο email της εταιρίας ή αξιοποιείστε τη φόρμα βιογραφικού που θα βρείτε στην επικοινωνία στο μενού του site.
 
 12 Νοεμβρίου 2014
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΠΟΛΙΝΑΣ ΣΑΠΟΥΝΑ ΕΛΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ Η NYFC SECURITY ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!
 
 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΟ GRANDE BRETAGNE. H NYFC SECURITY ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΜΕΛΗ ΟΜΔΑ ΦΥΛΑΚΩΝ -SUPERVISORS.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
 
 15 Σεπτεμβρίου 2014
Το καλοκαίρι του 2014 μας βρήκε με αυξημένες υποχρεώσεις σε φυλάξεις V.I.P. σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η εταιρία και οι συνεργάτες μας ανταποκρίθηκαν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο και οι Διεθνείς πελάτες μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι!!